ERA notifications

Would like to receive news on your е-mail?

Кликнете тука

Изберете ги брендовите за кои сакате да добивате известувања

   
Еу сервис

Во време на статус на Македонија како придружна членка на ЕУ, кога средствата од претпристапните (ИПА) фондови се на дофат, нудиме проверена стручност од наши и словенечки експерти кои ќе ве водат во сите фази: од развој на идеја, пополнување на апликација, имплементација на проектот, мониторинг и евалуација, за сите повици кои се на стојат на располагање:
IPA - Europe for Citizens - Youth in Action - Culture Programme - Tempus - Erasmus
Mundus - Lifelong Learning Programme - FP7 - Eureka - Progress - CIP - LIFE
... и сите други програми од интернационалните фондови наменети за Македонија.

Ние не импровизираме – едноставно користиме консултантство на проверени експерти од различни области, кои допринеле за неповторливото словенечко искуство,кога во фаза на придружна членка на ЕУ, Словенија искористи над 90% од расположливите предпристапни ЕУ фондови!

Области во кои можеме да дадеме најголем допринос:

  • Социо – економски развој
  • Земјоделство и Рурален развој
  • Екологија
  • Енергетика
  • Образование
  • И&Р солуции (Иновативни и Технолоши паркови)
  • Конзорциумско поврзувње со регионални и ЕУ партнери
 

Новости