Работно време на САЕМ НА МЕБЕЛ 2017

САЕМ НА МЕБЕЛ 2017
21-26.03.2017

 

РАБОТНО ВРЕМЕ 


- Работното време за посетители е од 10:00 до 20:00 часот 
- Работното време на ден 26.03.2017 е до 18:00 часот

 

ЦЕНА НА ВЛЕЗНИЦА: 100 ден

 

Новости