ТРИБИНА: „Вредноста на македонската архитектура денес“

ТРИБИНА: „Вредноста на македонската архитектура денес“

Датум:  03.03.2017

Време: 15:00 часот      

Место: Дипломатик сала

Организатор (и): Асоцијација на архитекти на Македонија и Скопски Саем

Модератор: Марта Илиевска, ААМ/Формика плус

Краток опис:

На трибината ќе се разговара за вреднувањето на професијата архитект во Македонија, цените на проектирање по кои работат архитектите и нивото на квалитет при имплементација на проектите во градба. На трибината е планирано да говорат архитекти од пракса.

Говорници:

Мартин Пановски, ААМ/Радиус архитекти
Маја Хаџи Јорданова, Јорд 
Бујар Муча, Мегарон инженеринг
Стојан Павлески, Стоун дизајн
Никола Велковски, Комора на овластени архитекти и инженери 

Целна група:  Архитекти     

    

 

Новости