Свеченото отворање на САEМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2017

Групацијата ЕРА – Скопски саем Ве покануваат на свеченото отворање на

САEМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2017

14. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација

RealExpo - 7. Саем на недвижности

28.02 - 04.03.2017


Свеченото отворање ќе се одржи на 28.02.2017 (вторник) во 11:00 ч.

во Метрополис Арена на Скопски саем

 

Новости