ТРИБИНАТА на тема „Вредноста на македонската архитектура денес“

На 03.03.2017 во 15.00 часот во Дипломатик салата на Скопски саем ќе се одржи и ТРИБИНАТА на тема „Вредноста на македонската архитектура денес“ во организација на Асоцијацијата на архитекти на Македонија и Скопски саем. На трибината ќе се разговара за вреднувањето на професијата архитект во Македонија, цените на проектирање по кои работат архитектите и нивото на квалитет при имплементација на проектите во градба. На трибината е планирано да говорат архитекти од пракса.

 

Новости