Искористете го саемскиот 25% попуст од Carpet Max и разубавете го Вашиот дом

Carpet Max

Тимот од професионалци на Carpet Max Ви нуди избор од различни по боја и дизајн теписони со различна структура, различни модели на Белгиски теписи од природни и синтетични материи, декори на ламиниран паркет, како и голем избор на бои на линолеум и ПВЦ со различна примена од програмата на classem, како и  повеќе од 200 дезени на Германски, Француски и Белгиски тапети. Исто така и комплетната лепеза аксесоари и потрошен материјал потребен за монтажа и одржување на производите.  Искористете го саемскиот 25 % попуст и разубавете го Вашиот дом.

 

Новости