ЕРА известувања

Дали сакате да добивате известувања на вашата е-пошта?

Кликнете тука

Изберете ги брендовите за кои сакате да добивате известувања

   
main fair

Метрополис Арена

                                 Скопски Саем
Беласица 2
1130 Скопје

Иво Ивановски - Проект Менаџер
T: +389 (0)2 3218 377   M: +389 (0)70 254 953
Ф: +389 2 3218 698
E: ivanovski@eracity.com.mk
 

Новости