ЕРА известувања

Дали сакате да добивате известувања на вашата е-пошта?

Кликнете тука

Изберете ги брендовите за кои сакате да добивате известувања

   
main fair

Бизнис сала

  Дипломатик сала

   Винотека

    Компјутерска училница     Скопски Саем
     Беласица 2
     1130 Скопје

     Сашо Колчакоски - Проект Менаџер
     T: +389 (0)2 3218 312   M: +389 (0)70 306 398
     Ф: +389 2 3218 698
     E: kolcakoski@eracity.com.mk
      

     Новости