ERA notifications

Would like to receive news on your е-mail?

Кликнете тука

Изберете ги брендовите за кои сакате да добивате известувања

   
main fair

Offices
Warehouses

Преглед

Ера Сити и земјиштето кое му припаѓа се наоѓаат покрај пристапниот пат во градот Скопје и граничат со центарот на градот. Постоечкиот комплекс на објекти (халите и Управната зграда) се простираат на 55.000 m2.

Ера Сити располага со слободен простор (канцеларии и магацини) за изнајмување.

Во Управната зграда на Скопски Саем, со приземје, подрум и три ката со вкупна површина од 6.614 m2 како и во останатите хали се наоѓаат следниве содржини:

* Канцелариски простор за закуп
* Mагацински простор за закуп

Објектот има сопствен паркинг, 24 часовна служба за обезбедување и економски пристап до халите.


Скопски Саем
Беласица 2
1130 Скопје

Иво Ивановски - Проект Менаџер
T: +389 (0)2 3218 377   M: +389 (0)70 254 953
Ф: +389 2 3218 698
E: ivanovski@eracity.com.mk


Прочитајте за нашите слични проекти:Виртуелни канцеларии , Скопски саем , Еко енергетика , Проект град во град
 

Новости